Anmäl dig till audition för West Side Story

2015-02-12

Anmäl dig till audition för West Side Story senast den 22 februari.

Föreställningen sätts upp av Uppsala universitet och spelas i Svandamshallarna i Uppsala i vid tio tillfällen i november 2015. Universitetet vill skapa en ensemble med en mix av professionella och amatörer. En målsättning är att hitta talanger från alla möjliga bakgrunder och miljöer; geografiskt, socialt och kulturellt. Kanske är du en av dem som kommer att stå på scen i höst!

Audition äger rum följande datum:

• 1 mars Umeå
  • 8 mars Göteborg
  • 15 mars Uppsala
  • 16 mars Callback i Uppsala

Till audition vill vi att du förbereder två sånger. En valfri sång ur musikalen med valfri svensk översättning, och en annan valfri sång på valfritt språk. Den senare behöver inte vara ur West Side Story. Vill du sjunga en sång ur musikalen i något annat än originaltonart önskar vi att du tar med noter till pianisten i den tonart du avser sjunga. Notera dock att vår uppsättning kommer att spela i originaltonarterna.

Läs mer om audition och anmäl dig