Provspelningar

I början av varje termin har du chansen att söka till Kungliga Akademiska kapellet. Kapellet erbjuder sina medlemmar bland annat möjlighet att vara solist i orkestern och åka på turnéer utomlands.

Höstens auditions är avslutade.

För mer information kontakta Hans Forsberg:

hans.forsberg@musik.uu.se

Come together 6-7 oktober 2018

Sommaren 1967 släppte The Beatles LP´n Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band. Nu vill Kungliga Akademiska kapellet under ledning av Stefan Karpe uppmärksamma det genom att ge två Beatles-konserter i samband med universitets födelsedagsfirande, 6-7 oktober 2018 i Universitetsaulan.

Vid konserterna kommer låtar från Sgt. Pepper-albumet att framföras och även andra Beatles-klassiker som till exempel Penny Lane, Strawberry Fields Forever, Yesterday, Hey Jude, Help, Lady Madonna, Let It Be och Got to Get You into My Life. Kungl. Akademiska kapellet är husband och kommer då att vara uppdelat i ett popband och i en symfoniorkester.

Dirigent och konstnärlig ledare: Stefan Karpe, Director Musices vid Uppsala universitet.

Fri entré. Biljetterna hämtas ut i universitetshusets servicecenter 8 september-6 oktober samt på Studentkåren 10 september-5 oktober.